Signatur retter
Forret
Torsk med hyldeblomst, citrus sauce og olivenolie.
Kinaradis med saltet mandelcreme, grønne oliven og persille.
Tilkøb kaviar 100 kr.
Vin: Riesling trocken kapellener kloster Liebfrauenberg2018
Forret
Nænsomt tilberedt rødspætte med spinatmousse og grillet spinatpure.
Cudite på glaskål med friskost, lime og basilikum.
Vin: Extrait Chardonnay pays DOC Barriques 2019
Mellemret
Grillede artiskokker med saltet pistaciecreme og ingefærsauce.
Tapioka chips på høns og tallerkensmækkere.
Vin: Colpasso terre Siciliane Grillo IG
Hovedret
Teriyaki marineret unghanebryst med sauce på Vesterhavsost.
Saltbagt selleri og cremet selleripure.
Tilkøb trøffel 100 kr.
Vin: Rabble red blend paso robles California 2018
Hovedret
Glaseret U.S. Okse-ribeye med Puffede flæskesvær og timian.
Smørstegt kartoffel vendt med løvstikke og farvede rødder.
Sauce espagnole med mild chili.
Vin: Rabble Zinfandel paso robles California 2017
Dessert
3-delt panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade.
Vaniljeis, rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje.
Vin: Monbazillac abbeye ancienne cure 50 cl. 2007
*(V) = Vegetarisk

Priser
Hos SaxGastro tilbyder vi forskellige løsninger til dit arrangement og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. Se vores priser og tilvalgsmuligheder her.

Om SaxGastro
Læs mere om hvordan SaxGastro er etableret og vores passion for gastronomi og alle de elementer vi mener høre til et eksklusivt arrangement.

Kontakt
Skal vi hjælpe dig med dit næste arrangement? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan tilbyde.