Om SaxGastro
SaxGastro ejes af Andreas Saxskiold-Nørup.
Han har med sine 16 år i branchen på højt gastronomisk niveau, valgt at udvikle sine køkkentekniske egenskaber ved at skabe eksklusive gastronomiske event oplevelser. Hans tidligere erfaring kommer blandt andet fra restauranterne;
Grønbech og Churchill, Restaurant Mumm, Nyborg Destilleri, Almanak og Nordea fine dining.
Andreas har været ansat i flere køkkenchef stillinger og har været ansvarlig for nystartede restauranter og konceptændringer. Passion, ambition og kreativitet er særlige kendetegn hos Andreas og hver dag arbejder han på at videreudvikle sig selv, og give sine gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.
I vores gastronomiske verden tager vi udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. Vi har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder vi kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. For os er det vigtigt at have hjertet med, og det at have en miljø og bæredygtig indgangsvinkel til de råvarer vi bruger, er et must.
Andreas Saxskiold-Nørup
“Jeg har en bred vifte af faglig erfaring fra restaurationsbranchen.
Min erfaring i branchen har primært bestået af finere madlavning, startups og koncept ændringer til flere af landets succesfulde restauranter.
Mine særlige kendetegn er kreativ, passioneret og detaljeorienteret, alle vigtige faktorer for at give mine gæster en eksklusiv og unik gastronomisk oplevelse. “
SaxGastro leverer eksklusive gastronomiske oplevelser på hele Sjælland og er strategisk placeret på Midtsjælland, i en lille Syd for Køge.
Vi ønsker at alle skal have muligheden for at nyde vores tryllerier i køkkenet og opleve vores eksklusive catering.