Menu

Når i booker jeres arrangement hos os sørger vi altid for et eksklusivt set-up, af high-end gastronomi med mulighed for en tilpasset vinmenu og elegant service, der er afstemt til at harmonere med vores anretninger. Hvis i ønsker at imponere jeres gæster med en start på et arrangement de sent vil glemme, tilbyder vi nogle visuelle flotte smagseksplosioner i form af velkomstsnacks og bobler. 

I vores gastronomiske verden tager vi udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. Vi har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder vi kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Vores gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give jer den bedste smagsoplevelse. Maden skal opnå sit fulde potentiale og give jer den mest unikke gastronomiske oplevelse. Derfor har vi akkompagneret særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset menuen samt sørget for elegant service, der egner sig perfekt til alle vores anretninger.

November / April

Se vores menu som er gældende i perioden november / April

Menuen

Maj / Oktober

Se vores menu som er gældende i perioden maj / oktober

Menuen
reception-saxgastro

Reception

Se vores forskellige receptionsmenuer og muligheder for tilvalg.

Menuen

Detaljeret ønsker

Det er vigtigt for os at alle føler sig i deres rette element, derfor imødekommer vi naturligvis dine kriterier ift. Om du eller en i selskabet er vegetar, pescetar, veganer eller har en bestemt religion og kultur. Hvis du ønsker detaljeret information om allergener, skal du endelig bare kontakte os og vi vil besvare dine spørgsmål, ved bedst muligt at skræddersy efter dine behov.

Få et tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement.

Kontakt os