Sæsonmenu
November / April

Forret
Torsk med hyldeblomst, citrus sauce og olivenolie.
Kinaradis med saltet mandelcreme, grønne oliven og persille.

Tilkøb kaviar 100 kr.

Vin: Riesling trocken kapellener kloster Liebfrauenberg2018

Forret
Nænsomt tilberedt rødspætte med spinatmousse og grillet spinatpure.
Cudite på glaskål med friskost, lime og basilikum.

Vin: Extrait Chardonnay pays DOC Barriques 2019

Mellemret (V)
Rehydreret rødbede med revet lime, rullet i ristede macadamianød og tangsalat.
Rødbede crudite med glace på rødbedejuice og rød skovsyre.

Vin: Greyrock Sauvignon Blanc Reserve 2018

Mellemret (V)
Friteret og syltede svampe med røget svampeboullion.
Estragon emulsion og soya-saltet æg.

Tilkøb trøffel 100 kr.

Vin: Piemonte barbera selvaggia 2017

Hovedret
Svinebryst i reduceret æblejuice med oste sauce på hø-ost og syltede bønnespirer.
Blomkåls couscous med sesam og lime, blomkålspure og citrusurter.

Vin: Two eye cyclop’s 2017

Hovedret
Glaseret U.S. Okse-ribeye med Puffede flæskesvær og timian.
Smørstegt kartoffel vendt med løvstikke og farvede rødder.
Sauce espagnole med mild chili.

Vin: Rabble Zinfandel paso robles California 2017

Dessert
Dessertbar med passionsfrugt, mango og hvidchokolademousse.
Citronsorbet og saltkaramel.

Vin: Moscato d’asti DOCG Argricola molino Piemonte

Dessert
3-delt panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade.
Vaniljeis, rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje.

Vin: Monbazillc abbeye ancienne cure 50 cl. 2007

*(V) = Vegetarisk

Priser

Hos SaxGastro tilbyder vi forskellige løsninger til dit arrangement og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. Se vores priser og tilvalgsmuligheder her.

Priser

Om SaxGastro

Læs mere om hvordan SaxGastro er etableret og vores passion for gastronomi og alle de elementer vi mener høre til et eksklusivt arrangement.

Om SaxGastro

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med dit næste arrangement? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os