Nytårsmenu (udsolgt)

I år giver vi hele menuen fuld kraft på velsmag, råvarerkvalitet og visualitet.
Vi håber at året 2021, bliver året hvor vi alle kommer stærkt igen og det skal fejres. Flere af os mangler at fejre noget stort eller traditionelt, der er måske ikke blevet fejret de klassiske julefrokoster, bryllupper og eventuelle fødselsdagsfester som normalt. Nu har du muligheden for at komme lidt efter det, ved at springe ind i det nye år med manér.

I år giver vi hele menuen fuld kraft på velsmag, råvarerkvalitet og visualitet.
Vi håber at året 2021, bliver året hvor vi alle kommer stærkt igen og det skal fejres. Flere af os mangler at fejre noget stort eller traditionelt, der er måske ikke blevet fejret de klassiske julefrokoster, bryllupper og eventuelle fødselsdagsfester som normalt. Nu har du muligheden for at komme lidt efter det, ved at springe ind i det nye år med manér.

snack-nytår
forret-nytår
hovedret-nytår
dessert-nytår

Velkomst snack

Lufttørret skinke med trøffelcreme
Revet Vesterhavsost og karse
“Borgo imperiale cuvée Prosecco Millesimato 2017”

•••

Brød og Smør

Surdejsbrød med kærnemælk og pisket brunet smør
 

•••

Forret

Hummertærte med krebs, luftig hummersauce og dild creme
Syltet æbler og tomat vendt i dild olie
“Santa Barbara Winery Chardonnay 2018” 

•••

Hovedret

Glaseret krondyr filet vendt i sprød persille og sauce på morkler
Fermenteret hvidløgspure og smørbagt kartoffel med revet trøffel og timian
A part
Rødsalat med syltede perleløg, glaskåls crudite og citrus vinaigrette
“Rabble Carbernet Sauvignon, Paso Robles California 2017”

•••

Dessert

3-Delt panna cotta med passionsfrugt, lakrids og hvid chokolade
Sirup på citronmelisse og vanilje
“Vignerons Landais Tursan, Vin Blanc Doux Expression de I’Imperatrice, Petit Manseng 2017”

•••


Petit four 

Kransekage


Kr. 1200,- /kuvert

Velkomst snack

Lufttørret skinke med trøffelcreme
Revet Vesterhavsost og karse
“Borgo imperiale cuvée Prosecco Millesimato 2017”

•••

Brød og Smør

Surdejsbrød med kærnemælk og pisket brunet smør

•••

Forret

Hummertærte med krebs, luftig hummersauce og dild creme
Syltet æbler og tomat vendt i dild olie
“Santa Barbara Winery Chardonnay 2018”

•••

Hovedret

Glaseret krondyr filet vendt i sprød persille
og sauce på morkler
Fermenteret hvidløgspure og smørbagt kartoffel
med revet trøffel og timian
A part: Rødsalat med syltede perleløg,
glaskåls crudite og citrus vinaigrette
“Rabble Carbernet Sauvignon, Paso Robles California 2017”

•••

Dessert

3-delt panna cotta med passionsfrugt, lakrids
og hvid chokolade
Sirup på citronmelisse og vanilje
“Vignerons Landais Tursan, Vin Blanc Doux Expression de I’Imperatrice, Petit Manseng 2017”

•••

Petit four

Kransekage

Kr. 1200,- /kuvert

Ved bestilling bedes du ringe til os eller sende en mail og vi vil besvare din forespørgsel hurtigst muligt.
Tlf. 26 73 73 64 eller andreas@saxgastro.dk

Info, regler og vilkår

Afhentning

Nytårsdag står vi klar til at byde jer velkommen med et glas champagne og lidt til den søde tand. Når du henter din nytårsmenu på en af vores adresser, vil du modtage et bestemt tidspunkt igennem bestillingsproceduren, hvor du kan afhente din bestilling. Af hensyn til, at andre også skal afhente deres bestilling, er det for os vigtigt at du kommer inden for dit tildelte tidspunkt. Hvis uheldet byder sig og du afhenter udenfor aftalt tidsrum, skal du være forberedt på at der kan forekomme ventetid. 

Afhentningsadresse: Wildersgade 14, 1408 Christianshavn.
Afhentningsadresse: Bygaden 14, 4370-Store Merløse.

Bestilling min. 2 kuverter

Bestillings frist d. 27/12-2020. Ring til os eller send en mail med forespørgsel på bestilling af nytårsmenu. Når du sender en forespørgsel via mail bedes du venligst notere i emne feltet “Nytårsmenu bestilling” og vi besvarer din mail hurtigst muligt. Se info om kontakt oplysninger under fane siden “kontakt” øverst til højre.

Betaling

Betaling sker via tilsendt faktura som venligst indbetales inden fristen udløber d. 28/12-2020. Faktura sendes som vedhæftet pdf i mail. Hvis faktura ikke er betalt inden fristen udløber eller på anden måde ikke kan dokumenteres som betalt, vil det ikke være muligt at afhente sin bestilling.  

Ændringer 

Vi tager forbehold for allergier og vil gerne imødekomme ændringer. Vær dog opmærksom på at menuen er “fastlagt”, hvilke kan forhindre os i at gøre enkelte ændringer muligt. For at give jer den bedste oplevelse inden for de rammer vi kan muliggøre, bedes i venligst ringe til os eller sende en mail. 
Se info om kontaktoplysninger under fane siden “kontakt”, øverst til højre.

Emballage

For at skåne miljøet har vi valgt at pakke nytårsmenuen i miljøvenligt emballage. Vi skal ikke have returneret noget fra leveringen og kommer heller ikke og afhenter eventuelt genbrugsbart emballage. Grundet corona sikkerhed vil i få lov til selv at beholde emballagen.

Fremgangsmåde

I skal have den bedste gastronomiske oplevelse. Vi har derfor udarbejdet en fremgangsmetode til hvordan i skal håndtere jeres nytårs mad. Fremgangsmetoden vil være beskrevet på et A4 papir som er lagt i en kuvert og vil blive udleveret til jer ved afhentning af jeres bestilling. 

COVID-19 sikkerhed

Vi skal værne om hinanden og vores sikkerhed. Derfor vil alt genbrugsbart materiale, som menuen er pakket i, være forbeholdt til at i selv beholder det og derved ikke returnere emballage. Ved afhentning vil vi gerne råde jer til at have mundbind på, holde afstand til andre der skal afhente deres bestilling og benytte jer af den håndsprit vi stiller til rådighed.  

Afbestilling

Du kan afbestille din ordre frem til d. 27/12-2020. Hvis du er nødsaget til at afbestille din ordre, skal du være opmærksom på vores afbestillingsgebyr på 300,- pr. Afbestilt kuvert. Hvis du er nødsaget til at afbestille efter d. 27/12-2020, kan vi ikke refundere dit indbetalte beløb.

Afhentning Christianshavn

Afhentning Store Merløse

SaxGastro ApS ⬝ Majsmarken 11, 4140 Borup ⬝ +45 2673 7364 ⬝ CVR. 40638067 ⬝ andreas@saxgastro.dk

SaxGastro ApS ⬝ Majsmarken 11, 4140 Borup

+45 2673 7364 ⬝ CVR. 40638067

andreas@saxgastro.dk