Nytårsmenu

Spring ind i det nye år med en eksklusiv nytårsmenu fra SaxGastro. 
Vi har igen i år gjort det nemt for dig og lagt benarbejdet i at du skal bruge mindre tid i køkkenet men mere tid sammen med dine gæster.
Fremgangsmetoden er perfektioneret endnu mere i forhold til sidste år og anretningsmetoderne er gjort langt nemmere for dig, der skal præsentere det størst mulige overskud som vært for dine gæster.

Nytårsmenuen i år består af af hele 5 serveringer og du kan godt glæde dig.
Du kan se frem til friskbagt surdejsbrød med hjemmelavet smør, mosaik marmoreret
nytårs torsk, kviefilet med kraftige smage af svampe, røg og sommerens hengemte ramsløgskapers samt en dessert der både taler for dem der ønsker de friske og søde elementer. 

Spring ind i det nye år med en eksklusiv nytårsmenu fra SaxGastro. 
Vi har igen i år gjort det nemt for dig og lagt benarbejdet i at du skal bruge mindre tid i køkkenet men mere tid sammen med dine gæster.
Fremgangsmetoden er perfektioneret endnu mere i forhold til sidste år og anretningsmetoderne er gjort langt nemmere for dig, der skal præsentere det størst mulige overskud som vært for dine gæster.

Nytårsmenuen i år består af af hele 5 serveringer og du kan godt glæde dig.
Du kan se frem til friskbagt surdejsbrød med hjemmelavet smør, mosaik marmoreret
nytårs torsk, kviefilet med kraftige smage af svampe, røg og sommerens hengemte ramsløgskapers samt en dessert der både taler for dem der ønsker de friske og søde elementer. 

NYTÅRSMENU
5 serveringer
 
Brød og Smør

Surdejsbrød med pisket brunet smør 

•••

Forret

Mosaik marmoreret torsk med dildaske
Cremet muslingesauce skilt med granolie

•••

Hovedret

Filet af kvie med svampe og sorte sprøde blade
Mættet sauce med ramsløgskapers og hakkede urter
Smørdampet porre og hø-røget knoldselleripure
A part
Svampe toast på surdejsbrød med svampe a la creme

•••

Dessert

Hvidchokolademousse med yoghurts spongecake og citrus
Broken gel på yuzu og vanilje

•••

Petit four 

Kransekage

Kr. 500,- /kuvert

NYTÅRSMENU
5 serveringer
 
Brød og Smør

Surdejsbrød med pisket brunet smør 

•••

Forret

Mosaik marmoreret torsk med dildaske
Cremet muslingesauce skilt med granolie

•••

Hovedret

Filet af kvie med svampe og sorte sprøde blade
Mættet sauce med ramsløgskapers og hakkede urter
Smørdampet porre og hø-røget knoldselleripure
A part
Svampe toast på surdejsbrød med svampe a la creme

•••

Dessert

Hvidchokolademousse med yoghurts spongecake og citrus
Broken gel på yuzu og vanilje

•••

Petit four 

Kransekage

Kr. 500,- /kuvert

Ved bestilling bedes du ringe til os eller sende en mail og vi vil besvare din forespørgsel hurtigst muligt.
Tlf. 2673 7364 eller andreas@saxgastro.dk

Info, regler og vilkår

 

Afhentning

Nytårsdag står vi klar til at byde jer velkommen med et glas champagne og lidt til den søde tand. Når du henter din nytårsmenu på vores adresse, vil du modtage et bestemt tidspunkt igennem bestillingsproceduren, hvor du kan afhente din bestilling. Af hensyn til, at andre også skal afhente deres bestilling, er det for os vigtigt at du kommer inden for dit tildelte tidspunkt. Hvis uheldet byder sig og du afhenter udenfor aftalt tidsrum, skal du være forberedt på at der kan forekomme ventetid. 

Afhentningsadresse: Grevindevej 5, 4682-Tureby.

Levering

Vi leverer din nytårsmenu lige til døren. Når du bestiller din nytårsmenu hos os, har du muligheden for at tilvælge levering. I bestillingsproceduren vil du modtage et tidsrum for din levering. Levering vil foregå i tidsrummet 10:00 – 15:00. 

Levering til døren: 500 kr. 
Levering på hele Sjælland. 
Såfremt levering tager mere end 60 min. i kørsel fra vores køkken til leveringslokation, vil der blive pålagt en ekstra leverancepris af 250 kr. 

 

Bestilling min. 2 kuverter

Bestillingsfrist d. 28/12-2023. Ring til os eller send en mail med forespørgsel på bestilling af nytårsmenu. Når du sender en forespørgsel via mail bedes du venligst notere i emne feltet “Nytårsmenu bestilling” samt information om antal, afhentning eller levering, allergener mm. og vi besvarer din mail hurtigst muligt. Se info om kontaktoplysninger under fane siden “BOOKING” øverst til højre.

 

Betaling

Betaling sker via tilsendt faktura som venligst indbetales inden fristen udløber d. 28/12-2023. Faktura sendes som vedhæftet pdf i mail. Hvis faktura ikke er betalt inden fristen udløber eller på anden måde ikke kan dokumenteres som betalt, vil det ikke være muligt at afhente eller få sin bestilling leveret.  

 

Ændringer 

Vi tager forbehold for allergier og vil gerne imødekomme ændringer. Vær dog opmærksom på at menuen er “fastlagt”, hvilke kan forhindre os i at gøre enkelte ændringer muligt. For at give jer den bedste oplevelse inden for de rammer vi kan muliggøre, bedes i venligst ringe til os eller sende en mail. 
Se info om kontaktoplysninger under fane siden “BOOKING”, øverst til højre.

 

Emballage / Pant

Vi har i år valgt at pakke vores mad i emballage som ikke nødvendigvis skal returneres, det er genanvendeligt materiale og ved et mindre pålagt emballagegebyr får i lov til selv at beholde emballagen. 
Hvis i vælger at returnere emballagen, får i returneret pantbeløbet for emballagen. 

Emballagegebyr / Pant: 25 kr. pr. kuvert.

 

Fremgangsmåde

I skal have den bedste gastronomiske oplevelse. Vi har derfor udarbejdet en fremgangsmetode til hvordan i skal håndtere jeres nytårsmad. Fremgangsmetoden vil være beskrevet på et A4 papir som er lagt i en kuvert og vil blive udleveret til jer ved afhentning af jeres bestilling eller lagt sammen med jeres bestilling hvis i har tilvalgt levering. 

 

Afbestilling

Du kan afbestille din ordre til og med d. 22/12-2023.
Hvis du er nødsaget til at afbestille din ordre efter d. 22/12-2023, kan vi ikke refunderer beløbet.

Afhentning Tureby
(Syd for Køge)