Fødselsdagsmenu
Ønsker du at imponere dine gæster, så har vi sammensat en eksklusiv fødselsdagsmenu af 3 og 4 retter.
Med to feminine retter og to mere maskuline, rammer vi bredt iblandt jeres gæsters smag og sikre os at der er noget til enhver.
4 retters menu
Forret
Laksemosaik med purløgs emultion
Yuzu marineret glaskål med citrus coulis og dild
•••
Mellemret
Honning bagt jordskokke med luftig trøffelsauce og syltet ramsløgskapers
Trøffel creme, Italiensk lardo og timian
•••
Hovedret
Striploin-Oksefilet glaseret i morkelsauce
Fermenteret hvidløgspure og spinat
A part
Små kartofler stegt med brunet smør
Rød salat i vinaigrette med bagt glaskål og tørret blomster
Supplement af
Oksemørbrad, kartofler og sauce
•••
Dessert
3-delt panna cotta med vanilje, lakrids og passionsfrugt
Sirup af citronmelisse og vanilje
3 retters menu
Forret
Laksemosaik med purløgs emultion
Yuzu marineret glaskål med citrus coulis og dild
•••
Hovedret
Striploin-Oksefilet glaseret i morkelsauce
Fermenteret hvidløgspure og spinat
A part
Små kartofler stegt med brunet smør
Rød salat i vinaigrette med bagt glaskål og tørret blomster
•••
Dessert
3-delt panna cotta med vanilje, lakrids og passionsfrugt
Sirup af citronmelisse og vanilje
Du kan se vores pakkeløsninger og tilvalgsmuligheder ved at klikke på, SE VORES PAKKER eller SE VORES TILVALG.
Har du spørgsmål til menuen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 2673 7364 og høre nærmere.
Forret
2012 Riesling Grand Cru Schlossberg Øko Domaine Weinbach
Mellemret
2013 Bourgogne Chardonnay Henri Boillot
Hovedret
2014 Barolo Mauro Molino
Dessert
2015 Chateau Doisy Verdrines (Halv 30 cl. fl.)
Det er vigtigt for os at alle føler sig i deres rette element, derfor imødekommer vi naturligvis dine kriterier ift. Om du eller en i selskabet er vegetar, pescetar, veganer eller har en bestemt religion og kultur. Hvis du ønsker detaljeret information om allergener, skal du endelig bare kontakte os og vi vil besvare dine spørgsmål, ved bedst muligt at skræddersy efter dine behov.