Sæsonmenu
November 2021 / April 2022

Forret
Kimchi marineret krebs med kaviar, broccoli og kinaradise crudite.
Skilt sauce på syrnet kærnemælk og dildolie.

Vin: Riesling trocken kapellener kloster Liebfrauenberg2018

Forret
Nænsomt tilberedt torsk med ristet og saltet mandelpure.
Luftig sauce velote på hummer, fermenteret ærter og syltede stikkelsbær.

Vin: Cara mea dolce spumante

Mellemret (V)
Rehydreret rødbede med revet limeskal rullet i ristede macadamian nødder og Nori tang.
Rødbede crudite med rødbedeglace og rød skovsyre.

Vin: Pino Doncel 12 meses 2017


Mellemret (V)

Honning glaceret jordskokker med syltede grønne tomater og smeltet lardo.
Sauce på grillet knoldselleri og biblomme blomst.

Vin: Piemonte barbera selvaggia 2017


Hovedret

Anderilette med røget marv og svampebouillon.
Svampecreme, syltede græskar og syltede sennepskorn.

Vin: Cairanne cótes du rhóne village 2014


Hovedret

Grillet og braiseret oksetværreb i mild sennepsglace, revet trøffel og timian.
Sauce demi glace.
Smørbagte majroer med salatløgspure, syltede perleløg og fermenteret hvidløg.

Vin: Rabble carbernet sauvignon paso, Robes Calefornia 2017


Dessert

Tempereret chokolade fyldt med tonkabønnecreme.
Passionsfrugtcoulis, vanilje og mynte.

Vin: Moscato d’asti DOCG Agricola molino piemonte


Dessert

3-delt panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade.
Rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje.

Vin: Monbazillac abbeye ancienne cure 50 cl. 2007


*(V) = Vegetarisk

Priser

Hos SaxGastro tilbyder vi forskellige løsninger til dit arrangement og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. Se vores priser og tilvalgsmuligheder her.

Priser

Om SaxGastro

Læs mere om hvordan SaxGastro er etableret og vores passion for gastronomi og alle de elementer vi mener høre til et eksklusivt arrangement.

Om SaxGastro

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med dit næste arrangement? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os