Sæsonmenu
November 2021 / April 2022

Forret
Kimchi marineret krebs med broccoli og kinaradise crudite.
Skilt sauce på syrnet kærnemælk og dildolie.

Tilkøb kaviar 100 kr.

Vin: Riesling trocken kapellener kloster Liebfrauenberg2018

 

Forret
Nænsomt tilberedt lange med ristet og saltet mandelpure.
Luftig sauce velouté på hummer, frysetørret ærter og syltede stikkelsbær.

Tilkøb hummer 100 kr.

Vin: Cara mea dolce spumante

 

Mellemret (V)
Rehydreret rødbede med revet lime, rullet i ristede macadamian nødder og tangsalat.
Rødbede crudite med rødbedeglace og rød skovsyre.

Vin: Pino Doncel 12 meses 2017


Mellemret (V)

Honning glaseret jordskokker med syltede perleløg og smeltet lardo.
Sauce på grillet knoldselleri og biblomme blomst.

Vin: Piemonte barbera selvaggia 2017


Hovedret

Anderilette med røget marv og svampebouillon.
Svampecreme, syltede græskar og syltede sennepskorn.

Vin: Cairanne cótes du rhóne village 2014


Hovedret

Grillet og braiseret okseculotte i mild sennepsglace, puffede flæskesvær og timian.
Sauce demi glace.
Smørbagte majroer med fermenteret hvidløgspure.

Tilkøb trøffel 100 kr.

Vin: Rabble carbernet sauvignon paso, Robes Calefornia 2017


Dessert

Tempereret chokolade fyldt med myntecreme.
Passionsfrugtcoulis, vanilje og mynte.

Vin: Moscato d’asti DOCG Agricola molino piemonte


Dessert

3-delt panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade.
Rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje.

Vin: Monbazillac abbeye ancienne cure 50 cl. 2007

*(V) = Vegetarisk

Priser

Hos SaxGastro tilbyder vi forskellige løsninger til dit arrangement og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. Se vores priser og tilvalgsmuligheder her.

Priser

Om SaxGastro

Læs mere om hvordan SaxGastro er etableret og vores passion for gastronomi og alle de elementer vi mener høre til et eksklusivt arrangement.

Om SaxGastro

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med dit næste arrangement? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os