Sæsonmenu
Maj / Oktober 2023
Forret
Fed makrel med crudite af gulerod og rygeostcreme.
Luftig sauce på blåmuslinger med dild.
Tilkøb kaviar 100 kr.
Vin: Seven Falls Cellars Chardonnay 2015
Forret
Skaldyrssalat med tomat, kimchi, lime, grillet piment og purløgscreme.
Hummer bisque på sifon pyntet med blomster.
Tilkøb hummer 100 kr.
Vin: Domaine Gensac terre a terre blanc 2018
Mellemret (V)
Grillede artiskokker med saltet pistaciecreme og ingefærsauce.
Sprøde blade og tallerkensmækkere.
Vin: Colpasso terre Siciliane Grillo IGT
Mellemret (V)
Ristet majs vendt med syltede gulerødder og salvie.
Sauce på reduceret gulerodsjuice med soya og cremet majspure med asiatiske aromaer.
Vin: Julius Kimmle riesling feinherb 2017
Hovedret
Svinebryst i reduceret æblejuice med oste sauce på hø-ost og syltede bønnespirer.
Blomkåls couscous med sesam og lime, blomkålspure og citrusurter.
Vin: Rabble Zinfandel paso robles California 2017
Hovedret
Langtidstilberedt højreb – ungkvæg med savojkål, kørvel og tørret morgenfruer.
Rødvinssauce som sauce demi-glace med syltede sennepskorn.
Grillet broccoli med lardo og citrus vinaigrette.
Tilkøb trøffel 100 kr.
Vin: Domaine Gensac pesade-selection Schwander 2015
Dessert
Citrontærte med brændt marengs, solbærcreme og citronskal i sirup på cognac.
Vin: Zimermann-Graeff & Muller, Beerenauslese Riesling roman graeff phalz 2016
Dessert
3-delt panna cotta med passionsfrugt, brombær og hvid chokolade.
Rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje.
Vin: Monbazillac abbeye ancienne cure 50 cl. 2007
(V) = Vegetarisk

Priser
Hos SaxGastro tilbyder vi forskellige løsninger til dit arrangement og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. Se vores priser og tilvalgsmuligheder her.

Om SaxGastro
Læs mere om hvordan SaxGastro er etableret og vores passion for gastronomi og alle de elementer vi mener høre til et eksklusivt arrangement.

Kontakt
Skal vi hjælpe dig med dit næste arrangement? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan tilbyde.