Sæsonmenu
Maj / Oktober 2021

Forret
Fed makrel med caviar, østersblade, rygeostcreme.
Luftig sauce på blåmuslinger med dild.

Vin: Seven Falls Cellars Chardonnay 2015

 

Forret
Hummersalat med tomat, kimchi, lime, grillet piment og purløgscreme.
Hummer bisque på sifon pyntet med blomster.

Vin: Domaine Gensac terre a terre blanc 2018

 

Mellemret (V)
Grillede artiskokker med saltet pistaciecreme og ingefærsauce.
Sprøde blade og tallerkensmækkere.

Vin: Colpasso terre Siciliane Grillo IGT

 

Mellemret (V)
Ristet majs vendt med syltede gulerødder og salvie.
Sauce på reduceret gulerodsjuice med soya og cremet majspure med asiatiske aromaer.

Vin: Julius Kimmle riesling feinherb 2017

 

Hovedret
Svinebryst i reduceret æblejuice med oste sauce på hø-ost og syltede bønnespirer.
Blomkåls couscous med sesam og lime, blomkålspure og citrusurter.

Vin: Rabble Zinfandel paso robles California 2017

 

Hovedret
Langtidstilberedt højreb – ungkvæg med savojkål, kørvel og tørret morgenfruer.
Rødvinssauce som sauce demi-glace med syltede sennepskorn.
Grillet broccoli med lardo, revet trøffel og yozo vinaigrette.

Vin: Domaine Gensac pesade-selection Schwander 2015

 

Dessert
Citrontærte med brændt marengs, solbærcreme og citronskal i sirup på cognac.

Vin: Zimermann-Graeff & Muller, Beerenauslese Riesling roman graeff phalz 2016

 

Dessert
3-delt panna cotta med passionsfrugt, brombær og hvid chokolade.
Rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje.

Vin: Monbazillac abbeye ancienne cure 50 cl. 2007

 

(V) = Vegetarisk

Priser

Hos SaxGastro tilbyder vi forskellige løsninger til dit arrangement og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. Se vores priser og tilvalgsmuligheder her.

Priser

Om SaxGastro

Læs mere om hvordan SaxGastro er etableret og vores passion for gastronomi og alle de elementer vi mener høre til et eksklusivt arrangement.

Om SaxGastro

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med dit næste arrangement? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os