Sæsonmenu
Maj / Oktober 2022

Forret
Syltet helleflynder med kaviar og fennikel crudite.
Luftig sauce velouté på grillet artiskok og dild.

Vin: Pino Doncel Sauvignon blanc 2018

Forret
Havtaske med hyldeblomst, citrus sauce og olivenolie.
Kinaradise med saltet mandelcreme, grønne oliven og persille.

Vin: Extrait Chardonnay pays DOC Barriques 2019

Mellemret (V)
Dampede pakchoi med ingefærsauce.
Syltede stikkelsbær og syltede sennepskorn med blomster.

Vin: Beerenauslese Riesling Roman Graeff phalz 2016

Mellemret (V)
Grillet, dampede og syltede løg med peberrod sauce.
Grøn olie på purløg og kimchi.

Vin: Langhe Arneis Sibilla 2018

Hovedret
Tariaky marineret unghanebryst med trøffel og sauce på Vesterhavsost.
Saltbagt selleri og cremet selleripure.

Vin: Rabble red blend paso robles California 2018

Hovedret
Glaseret oksemørbrad med puffede flæskesvær og blå kornblomst.
Små kartofler vendt med løvstikke og farvede rødder.
Sauce espagnole med mild chili.

Vin: Two eye cyclop’s 2017

Dessert
Tempereret chokolade fyldt med kaffe creme og rålakrids.
Passionsfrugtcoulis og mynte.

Vin: Moscato d’asti DOCG Argricola molino Piemonte

Dessert
3-delt panna cotta med lime, rabarbar og hvid chokolade.
Rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje.

Vin: Monbazillc abbeye ancienne cure 50 cl. 2007

*(V) = Vegetarisk

Priser

Hos SaxGastro tilbyder vi forskellige løsninger til dit arrangement og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. Se vores priser og tilvalgsmuligheder her.

Priser

Om SaxGastro

Læs mere om hvordan SaxGastro er etableret og vores passion for gastronomi og alle de elementer vi mener høre til et eksklusivt arrangement.

Om SaxGastro

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med dit næste arrangement? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os