Sæsonmenu
Maj / Oktober 2022
Forret
Syltet helleflynder med citrus og fennikel crudite.
Luftig sauce velouté på grillet blomkål og dild.
Tilkøb Kaviar 100 kr.
Vin: Pino Doncel Sauvignon blanc 2018
Forret
Torsk med hyldeblomst, citrus sauce og olivenolie.
Kinaradis med saltet mandelcreme, grønne oliven og persille.
Vin: Extrait Chardonnay pays DOC Barriques 2019
Mellemret (V)
Dampede bladbeder med ingefærsauce.
Syltede stikkelsbær og syltede sennepskorn med blomster.
Vin: Greyrock Sauvignon Blanc Reserve 2018
Mellemret (V)
Grillet, dampede og syltede løg med peberrod sauce.
Grøn olie på purløg og kimchi.
Vin: Langhe Arneis Sibilla 2018
Hovedret
Teriyaki marineret unghanebryst med sauce på Vesterhavsost.
Saltbagt selleri og cremet selleripure.
Tilkøb trøffel 100 kr.
Vin: Rabble red blend paso robles California 2018
Hovedret
Glaseret U.S. Oksecuvette med urtesalat.
Smørstegt kartoffel vendt med løvstikke og farvede rødder.
Sauce espagnole med mild chili.
Vin: Two eye cyclop’s 2017
Dessert
Tempereret chokolade fyldt med kaffe creme og rålakrids.
Passionsfrugtcoulis og mynte.
Vin: Moscato d’asti DOCG Argricola molino Piemonte
Dessert
3-delt panna cotta med lime, rabarber og hvid chokolade.
Rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje.
Vin: Monbazillc abbeye ancienne cure 50 cl. 2007
*(V) = Vegetarisk

Priser
Hos SaxGastro tilbyder vi forskellige løsninger til dit arrangement og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. Se vores priser og tilvalgsmuligheder her.

Om SaxGastro
Læs mere om hvordan SaxGastro er etableret og vores passion for gastronomi og alle de elementer vi mener høre til et eksklusivt arrangement.

Kontakt
Skal vi hjælpe dig med dit næste arrangement? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan tilbyde.