Sæsonmenu
November 2022 / April 2023
Forret
Rødspætte med grillet spinatpure.
Kålrabi med friskost, lime og basilikum.
Tilkøb kaviar 100 kr.
Vin: Riesling trocken kapellener kloster Liebfrauenberg2018
Forret
Blæksprutte med sesam, chili og dild.
Sauce nage skilt med olivenolie og crudite af broccoli.
Tilkøb hummer 100 kr.
Vin: Cara mea dolce spumante
Mellemret (V)
Rehydreret rødbede med revet lime, rullet i ristede macadamiannødder og tangsalat.
Rødbede crudite med glace på rødbede og rød skovsyre.
Vin: Pino Doncel 12 meses 2017
Mellemret (V)
Friteret og syltede svampe med røget svampeboullion.
Estragon emulsion og soya-saltet æg.
Vin: Piemonte barbera selvaggia 2017
Hovedret
Confiteret vagtellår med blanquette sauce på hvidløg.
Fermenteret hvidløgspure, gulebeder og timian.
Vin: Cairanne cótes du rhóne village 2014
Hovedret
Teres Major med sauce demi-glace grillede løg.
Dampede porre med revet hø-ost og karse.
Tilkøb trøffel 100 kr.
Vin: Rabble carbernet sauvignon paso, Robes Calefornia 2017
Dessert
Mazarinkage med appelsin og anis.
Chokolade med mynte og citronmelisse.
Vin: Moscato d’asti DOCG Agricola molino piemonte
Dessert
3-delt panna cotta med passionsfrugt, lakrids og hvid chokolade.
Rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje.
Vin: Monbazillac abbeye ancienne cure 50 cl. 2007
*(V) = Vegetarisk

Priser
Hos SaxGastro tilbyder vi forskellige løsninger til dit arrangement og tilpasser det efter jeres behov og ønsker. Se vores priser og tilvalgsmuligheder her.

Om SaxGastro
Læs mere om hvordan SaxGastro er etableret og vores passion for gastronomi og alle de elementer vi mener høre til et eksklusivt arrangement.

Kontakt
Skal vi hjælpe dig med dit næste arrangement? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør mere om hvad vi kan tilbyde.